top of page
wifi.jpg

"Pâturages de la Kys" beschikt over 4 comfortabele en gezinsvriendelijke vakantiewoningen voor 2 tot 6 personen (1 tot 3 kamers). Voor een reünie kunnen families de 4 vakantiewoningen gelijktijdig huren.

De hoeve ligt verscholen in de prachtige Voerstreek, in een oase van groen en van rust, op het einde van een doodlopende weg, aan de rand van een officieel erkend speelbos. Pâturages de la Kys is van oudsher gekend als een historische locatie. Het gebouw is opgetrokken uit silexsteen die typisch is voor de regio.

De tuin is een ideale speelplek voor kinderen: schommels, glijbaan, zandbak, pingpongtafel, basketbalkorf en petanqueballen nodigen uit tot bewegen.

Er is genoeg ruimte om veilig te fietsen. Er zijn gratis fietsen en gocarts. In de speelruimte binnen vinden kinderen boeken, puzzels, gezelschapsspelen, tafelvoetbal en ander spelmateriaal. Het nabijgelegen speelbos Kys nodigt uit tot verstoppertje spelen, kampen bouwen en picknicken.

Op de hoeve maken kinderen kennis met de konijnen, de pony Caline en de geit Bokki.

Op het grasveld staan barbecue en tuinmeubilair ter beschikking. In de tuin vol bloemen zijn rustige zithoekjes.

"Pâturages de la Kys" is de ideale uitvalsbasis om de Voerstreek te ontdekken. De hoeve is het vertrekpunt van één van de mooiste wandelnetwerken van Vlaanderen. In april/mei kleuren de bloesems van de fruitbomen het landschap. In de herfst tonen beboste heuvels een prachtig kleurenpallet. Ook voor fietsers is deze streek een paradijs.

bottom of page